Ορθοπεδικά είδη Τζαγκαράκης: Κηδεμόνες ποιότητας για ασφαλή αντιμετώπιση ορθοπεδικών θεμάτων

Όταν αντιμετωπίζουμε ένα ορθοπεδικό θέμα, αξίζει να εμπιστευόμαστε τους καλύτερους στο είδος τους. Τα Ορθοπεδικά Είδη Τζαγκαράκης χαράζουν τη δική τους πορεία εδώ και πολλά χρόνια στον αντίστοιχο χώρο και προσφέρουν λύσεις που αντιμετωπίζουν κάθε ζήτημα με ασφάλεια και επαγγελματισμό!

Μια πολύ εξελιγμένη κατηγορία είναι και οι κηδεμόνες κορμού. Είναι απαραίτητοι καθώς αποτελούν διορθωτές στάσης σώματος και μπορούν να προσφέρουν ιατρικές και ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα με τη στάση του σώματός τους αλλά και με άλλες παθήσεις όπως η σκολίωση και η κύφωση.

Κηδεμόνες σκολίωσης

Οι κηδεμόνες σκολίωσης αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από τη συγκεκριμένη πάθηση. Κυρίως βοηθούν στο κύρτωμα της σπονδυλικής στήλης και αποτρέπουν την επιδείνωση του.

Η σκολίωση είναι μια πάθηση η οποία φέρει παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης με πλάγια κλίση και στροφή των σπονδύλων. Η πάθηση πήρε το όνομα της από την λέξη σκόλιος που σημαίνει στραβός.

Στην προκειμένη περίπτωση διατίθενται κηδεμόνες που καλύπτουν κάθε ανάγκη του ατόμου και κάποιες φορές δημιουργούνται αποκλειστικά για το καλούπι του σώματός του ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Μπορείτε να βρείτε μια εξελιγμένη σειρά σε κηδεμόνες σκολίωσης όπως Cheneau, Boston, Charleston και πολλούς ακόμη. Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση επιλέγεται και ο κατάλληλος.

Κηδεμόνες κύφωσης

Η κύφωση είναι επίσης μια πάθηση που συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη και στην προκειμένη περίπτωση οι κηδεμόνες κύφωσης βοηθούν στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Διατίθενται σε μια ποικιλία επιλογών, ανάλογα με το ξεχωριστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το άτομο.

Συνήθως είναι φτιαγμένοι από θερμοπλαστικό ώστε να χαρίζουν άνεση και ασφάλεια στον ασθενή. Επίσης έχουν τη δυνατότητα εμπρόσθιου δεσίματος, ώστε να μην χρειάζεται το άτομο βοήθεια για την εφαρμογή του.

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ παρόμοια ορθοπεδικά θέματα, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Orthoway και επίλεξε τους κηδεμόνες που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες, πάντα με την εγγυημένη ποιότητα που προσφέρουν τα ορθοπεδικά είδη Τζαγκαράκης!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι