ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές: Ποιοι θα δουν χρήματα;

Οι παραγωγοί μπορούν να δουν τις αγροτικές επιδοτήσεις μετά από κάθε πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς και τις κυρώσεις ή μειώσεις στις δικαιούμενες ενισχύσεις με τους αντίστοιχους κωδικούς λαθών.

Στην υπηρεσία μπορείτε να μπείτε (https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-agrotikes-anaptuxes-kai-trophimon/organismos-pleromon-kai-elegkhou-koinotikon-eniskhuseon-prosanatolismou-kai-eggueseon-opekepe/demosiopoiese-pleromon-opekepe):

με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
μέσω της Καρτέλας αγρότη

Τέλος, στην ακόλουθη σελίδα (https://www.opekepe.gr/el/opekepe-organisation-services-gr/opekepe-pliromes-gr) μπορείτε να δείτε τις πληρωμές που πραγματοποιεί καθημερινά ο ΟΠΕΚΕΠΕ για όλα τα καθεστώτα και Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης που διαχειρίζεται.

Εάν θέλετε να δείτε πότε πληρωθήκατε και για κάποιο καθεστώς μεταβείτε στο Σύστημα Δημοσιοποίησης Πληρωμών. Η υπηρεσία διατίθεται μέσω της Καρτέλας του Αγρότη. Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα Εγγραφή στις Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ.