Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

-Επίσκεψη στη Χαλκίδα θα πραγματοποιήσει σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της Υφυπουργού περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών στο Βασιλικό, συνάντηση με το Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, στα γραφεία της Μητρόπολης και σύσκεψη με φορείς στο Δημαρχείο Χαλκίδας .

-Διψήφιο ήταν για άλλη μια φορά το νούμερο των κρουσμάτων κορονοϊού στην Εύβοια. Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στα 16 είναι οι νέοι νοσούντες με covid 19.

-Περιοδεία στην Εύβοια πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Επισκέφθηκε αρχικά τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ στα Βρυσάκια Πολιτικών, όπου μίλησε με τους εργαζόμενους. Στη συνέχεια περπάτησε στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα, όπου συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες, αλλά και εκπροσώπους φορέων. Τέλος, το μεσημέρι είχε συνάντηση με συνδικαλιστικά σωματεία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο περιπατητικών διαδρομών για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, στην περιοχή της Γούρνας Καρύστου.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί σημαντικό τμήμα της διάνοιξης, χαρτογράφησης, ηλεκτρονικής και έντυπης απεικόνισης των διαδρομών.

-Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχών κυρίως στα βόρεια του νομού έως το πρωί και από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι