Οδηγός αγοράς γυναικείων καλοκαιρινών ενδυμάτων

Ο οδηγός αγοράς για γυναικεία ρούχα θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα κομμάτια για κάθε περίσταση.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της διασκέδασης, της ηλιοφάνειας και της χαλάρωσης. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με νέα στυλ, τάσεις και εμφανίσεις.

Ο οδηγός αγοράς για γυναικεία ρούχα θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα κομμάτια για κάθε περίσταση.

Τάσεις μόδας για το καλοκαίρι:

Η πιο δημοφιλής τάση της μόδας αυτό το καλοκαίρι αφορά το χρώμα! Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με έντονα χρώματα όπως το κοραλλί, το κόκκινο, το κίτρινο και το μοβ. Άλλα trends χρώματα για γυναικεία μαγιό περιλαμβάνουν το πράσινο της μέντας και το βασιλικό μπλε. Η ανάμειξη πολλών χρωμάτων μεταξύ τους είναι μια άλλη τάση που πρέπει να κάνετε αυτή τη σεζόν. Αν ψάχνετε για έμπνευση, δείτε τις πιο καλοντυμένες διασημότητες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών!

Ξεχωριστές εμφανίσεις:

Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται άνετα φορώντας το αγαπημένο τους τζιν ή τη φούστα τους κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, αλλά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ήρθε η ώρα να βγάλετε τα σορτς! Τα σορτς είναι πάντα στη μόδα, αλλά είναι σημαντικό να βρείτε αυτά που εφαρμόζουν καλά, ώστε να μη μοιάζετε με μικρό παιδί που παίζει με τα ρούχα του! Ένας καλός κανόνας είναι ότι αν τα πόδια σας δεν είναι αρκετά μαυρισμένα, τότε μην τα φορέσετε! Προτιμήστε λινές παντελόνες ώστε να παραμένετε στυλάτες και άνετες!

Ο καλύτερος τρόπος για να εμπνευστείτε για το καλοκαίρι είναι να δείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

1. Τα βασικά στυλ του καλοκαιριού περιλαμβάνουν χρώμα και prints, κοντά φορέματα, ψηλόμεσα σλιπ και slip dresses.

2. Μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας εμπριμέ φόρεμα με ένα ζευγάρι φλατ ή σανδάλια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Αν θέλετε να είστε πιο casual, προτιμήστε αντί γι’ αυτό αθλητικά παπούτσια ή εσπαντρίγιες.

3. Φορέστε μια φούστα σε έντονο χρώμα με ένα απλό τοπ για να δώσετε χρώμα στο ντύσιμό σας και να το κάνετε να ξεχωρίζει! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φορέσετε μια ογκώδη ζώνη γύρω από τη μέση σας, η οποία θα αναδείξει τη μέση σας χωρίς να σας κάνει να δείχνετε boxy ή ογκώδης.

4. Αν σας αρέσουν τα ψηλόμεσα σορτς ή οι φούστες αλλά δεν θέλετε να το παρακάνετε με αυτές, δοκιμάστε να τις συνδυάσετε με ένα oversized πουκάμισο ή μπλουζάκι που δεν είναι πολύ μακρύ αλλά καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των μηρών σας, ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να κοιτάζουν όλο το δέρμα των ποδιών σας όταν στέκονται δίπλα σας στη δουλειά ή στο σχολείο!

Η καλοκαιρινή μόδα έχει να κάνει με το χρώμα, τα σχέδια και τα μοτίβα. Αν θέλετε να κάνετε μια fashion δήλωση, αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να το κάνετε!

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι