Νότια Εύβοια: Το έπαιζαν τουρίστες μέχρι που ανακάλυψαν το ύποπτο μυστικό τους!

Το έπαιζαν τουρίστες μέχρι που αποκαλύφθηκε η ταυτότητα τους.

Έκαναν τις διακοπές τους όταν έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Πρόκειται για άντρα και γυναίκα που κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής, κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία μίας Ελληνίδας, ενοίκου του ξενοδοχείου, για κλοπή χρηματικού ποσού, τραπεζικών καρτών και κινητού τηλεφώνου από το δωμάτιο όπου διέμενε προσωρινά.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στην αποκάλυψη των δραστών. Ο άντρας συλληφθείς εντοπίστηκε στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας, να επιβαίνει σε ταξί, με το οποίο είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το ξενοδοχείο.

Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 τραπεζικές κάρτες της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού.

Ακολούθως, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, συνελήφθη η γυναίκα δράστιδα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν μαζί με τον προαναφερόμενο συλληφθέντα.

Στη κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το υπόλοιπο μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού, ενώ σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, την οποία όπως προέκυψε είχε νωρίτερα πετάξει η συλληφθείσα και περιείχε συνολικά 70 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τα προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι