Τα νέα της Εύβοιας σε ένα λεπτό

-Σεξουαλική κακοποίηση από έναν Πακιστανό υπέστη 65χρονη γυναίκα μέσα στη μονοκατοικία της στην Βοιωτία. Ο Πακιστανός διέρρηξε μια μπαλκονόπορτα με σκοπό να κλέψει, αλλά βρέθηκε μπροστά στην άτυχη γυναίκα και δεν δίστασε να την βιάσει!

-Φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο χθες στην περιοχή του καράμπαμπα κάτω από συνθήκες, που δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, με δύο πυροσβέστες, ενώ από το συμβάν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

-Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Βόρεια Εύβοια. Δύο γείτονες, διαπληκτίστηκαν έντονα και ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τραυματίζοντας τον άλλο.

-Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, θα διενεργήσουν δωρεάν rapid tests στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων, μέχρι την 1:30 το μεσημέρι, μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα στο Βασιλικό.

-Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.