Νέα της Εύβοιας σε ένα λεπτό!

-Όλα αλλάζουν από σήμερα στην καθημερινότητά μας, με το lockdown να τελειώνει ύστερα από έξι μήνες και επτά μέρες. Ξεκινά μια περίοδος με περισσότερες ελευθερίες, χωρίς sms στο 13033 ή στο 13032 για ψώνια, για αγορές χωρίς click away ή click in shop αλλά πάντα με μέτρα προφύλαξης: μάσκες και αποστάσεις.

-Στην Εύβοια καταγράφηκαν 35 νέα κρούσματα, αλλά ο νομός πέρασε πάλι στην πρώτη θέση της Στερεάς Ελλάδας, στην οποία εντοπίστηκαν συνολικά 98 κρούσματα.

Στους υπόλοιπους νομούς της περιφέρειάς μας εντοπίστηκαν: 31 κρούσματα στη Βοιωτία, 25 στη Φθιώτιδα, 6 στην Φωκίδα και μόλις 1 στην Ευρυτανία.

Αγωνία για άντρα στην περιοχή του Λευκαντί. Ο άντρας έκανε wind surfing όταν έπεσε στην θάλασσα. Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής. Aλιευτικό σκάφος περισυνέλεξε και στη συνέχεια μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή τον 45χρονο χειριστή της ιστιοσανίδας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχρηζε ιατρικής περίθαλψης.

-Έναν Χαλκιδέο έπιασαν οι αστυνομικοί. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν αντίστοιχα μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι