Πότε θα κάνει την εμφάνιση της η ημέρα Ελληνικού σινεμά 2024 με εισιτήριο 3 ευρώ
Πότε θα ξεκινήσει η γιορτή του Ελληνικού σινεμά 2024 με εισιτήριο 3 ευρώ;
Τον Μάρτιο του 2024, οι λάτρεις του Ελληνικού Κινηματογράφου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς η “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου” έρχεται, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες με εισιτήριο μόνο 3 ευρώ.
Η πρωτοβουλία αυτή, που έρχεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ), αναδεικνύει τη σημασία του εγχώριου κινηματογράφου.
Παράλληλα, ενθαρρύνει το κοινό να ανακαλύψει τις νέες παραγωγές της ελληνικής κινηματογραφικής σκηνής.
Η παγκόσμια ημέρα σινεμά, που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες με ειδικά προνομιακά εισιτήρια, βρίσκει την ανταπόκριση της και στην Ελλάδα με το πρόγραμμα “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου”.
Την ημέρα αυτή, στις 26 Μαρτίου 2024 οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη τη χώρα θα φιλοξενήσουν το σύνολο της ελληνικής παραγωγής των τελευταίων τεσσάρων ετών, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει τις δημιουργίες των ελληνικών σκηνοθετών, παραγωγών και ηθοποιών.
Με το εξαιρετικά χαμηλό κόστος εισιτηρίου των 3 ευρώ, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ποικιλία από ελληνικές ταινίες σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Αυτή η κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα, να ενθαρρύνει το κοινό να υποστηρίξει την τοπική κινηματογραφική σκηνή και να ανακαλύψει την ποικιλία και την ποιότητα των ελληνικών παραγωγών.
Η ημέρα αυτή αποτελεί ευκαιρία για το κοινό να στηρίξει την τέχνη και τον πολιτισμό μέσα από την έκφραση του κινηματογράφου, παρέχοντας ταυτόχρονα προσιτή πρόσβαση σε αυτό τον μαγικό κόσμο.
Η “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου 2024” δεν αποτελεί μόνο μια πρωτοβουλία για την προώθηση της κινηματογραφικής τέχνης, αλλά και μια ευκαιρία για όλους να συμβάλουν στη διατήρηση και την εξέλιξη του ελληνικού σινεμά.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Φτιάχνουν τον δρόμο για την πιο ωραία παραλία της Εύβοιας
Αλιβέρι – Κύμη: Χάνεται μια τάξη δημοτικού κάθε χρόνο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

