Τα νέα της Εύβοιας σε ένα λεπτό!

Φυτείες στην αυλή του σπιτιού του είχε βάλει ένας Χαλκιδέος. Ύστερα από έλεγχο που του έκαναν στην παραλία της πόλης κατάφεραν οι λιμενικοί να φτάσουν στα ίχνη των ναρκωτικών.

Θύμα κλοπής έπεσε ένας κάτοικος Χαλκίδας που άφησε ξεκλείδωτο το φορτηγό του για λίγα λεπτά. Την ευκαιρία αυτή βρήκε ένας δράστης που κατάφερε να του πάρει χρήματα και κάρτες. Ευτυχώς λίγο αργότερα έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί.

Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 7:00 μ.μ θα παρουσιάσει τις δράσεις που ανέπτυξε τη σχολική χρονιά 2020-2021 στα πλαίσια του προγράμματος: «ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ»

Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, δημιούργησε την νέα ιστοσελίδα του Νοσοκομείου. Μέσα από την πλοήγηση, ο ενδιαφερόμενος πολίτης θα έχει πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία και τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου καθώς θα μπορεί να λαμβάνει πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές. Τα φαινόμενα ενδέχεται τοπικά (κυρίως στα βόρεια) να είναι έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.