Μετακίνηση εκτός νομού: Γέμισαν τα σοκάκια της Εύβοιας από επισκέπτες

Όλα άλλαξαν και στην Εύβοια στην καθημερινότητά μας, με το lockdown να τελειώνει ύστερα από πολλούς μήνες. 

Ξεκινησε μια περίοδος με περισσότερες ελευθερίες αλλά πάντα με μέτρα προφύλαξης, μάσκες και αποστάσεις.

Με «αέρα ελευθερίας» τις τελευταίες ώρες πολλοί Χαλκιδέοι πήγαν σε καταστήματα, εστιατόρια και παραλίες. 

Η μη υποχρέωση αποστολής SMS αύξησε την όρεξη για βόλτες και μετακινήσεις και σε πολλούς Αθηναίους. Άφησαν για λίγες ώρες την πρωτεύουσα και βρέθηκαν στην Εύβοια. 

Έκαναν τα ψώνια τους, απόλαυσαν τη βόλτα τους και τη λιακάδα και αφού γεύτηκαν το ουζάκι τους επέστρεψαν στην βάση τους.

Βέβαια πολλοί επισκέφθηκαν και τα εξοχικά τους. Πήγαν στα χωριά τους και κρατώντας τις αποστάσεις βρέθηκαν κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Πότε έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας 2027

Πότε φεύγουν τα χελιδόνια – Ποια ημερομηνία φεύγουν για Αφρική;

Εποχικό Επίδομα 2026: Πότε πληρώνεται, ποιοι το δικαιούνται και πως κάνετε αίτηση με TAXISnet;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ