Για τις μετακινήσεις εκτός νομού αξιολογούνται από την κυβέρνηση τα επιδημιολογικά δεδομένα της κάθε περιοχής και η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Τελικά δεν ισχύουν τα μέτρα για τους μη εμβολιασμένους, που θα μπορούν να ταξιδεύουν από νομό σε νομό μόνο με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, είτε μοριακό είτε rapid.
Ειδικότερα, η εισήγηση των επιστημόνων προέβλεπε να γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις για τους ανεμβολιαστους πολίτες με αρνητικό μοριακό έλεγχο ή με αρνητικό rapid test, χωρίς τα self test. Η εισήγηση αφορούσε τις μετακινήσεις εντός της χώρας με αεροπλάνα, πλοία, τρένα.
Κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συγκλονιστικό βίντεο: Άκουσαν έναν θόρυβο στη Χαλκίδα και είδαν… μια φώκια να κολυμπά
Η METRO στηρίζει για 4η χρονιά τους εργαζομένους της στην επιθυμία τους να γίνουν γονείς
Πότε μεγαλώνει και μικραίνει η μέρα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

