Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΠιστώνονται τα χρήματα στους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για τις αποζημιώσεις του Απριλίου που φτάνουν έως το 80% των μισθωμάτων που δεν έχουν εισπραχθεί. Για πέμπτο συνεχόμενο μήνα διατηρούνται μηδενικά ενοίκια για τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές, αλλά και για το λιανεμπόριο που άνοιξε εντός του Απριλίου.
Η απόφαση με τους ΚΑΔ που δικαιούνται πλήρη απαλλαγή από τα ενοίκια το Μάιο αφορά επιχειρήσεις οι οποίες παρέμειναν κλειστές τον Απρίλιο συμπεριλαμβανομένου του λιανεμπορίου παρόλο που άνοιξε εντός του Απριλίου.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Το τέρας που κολυμπούσε δίπλα σε σκάφος
Σκύλος και γάτα στην Εύβοια κάνουν κάτι που δεν θα πιστέψεις και δεν συνηθίζεται
Ο χειρότερος βανδαλισμός που έχει γίνει στην Εύβοια
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

