Μαύρο Ρόδο Mega: Η είδηση πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό

που γυριζεται το μαυρο ροδο, μαυρο ροδο σκηνοθετησ, μαυρο ροδο τραγουδι στιχοι, μαυρο ροδο 1ο επεισοδιο, γερακιανη τριπολησ, μαυρο ροδο καθε ποτε το εχει, ηθοποιοι μαυρο ροδο, μαυρο ροδο υποθεση
Που γυρίστηκε το μαύρο ρόδο;

Μαύρο ρόδο: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του mega;

Από Κυριακή μέχρι Τετάρτη, η σειρά επιφυλάσσει δυνατές στιγμές, προσωπικές εξομολογήσεις και αναπάντεχες συναντήσεις – 4 φορές είναι οι ημέρες προβολής της σειράς.

Που γυρίστηκε το μαύρο ρόδο;

Μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιήθηκε στην Καρύταινα, το ιστορικό χωριό της ορεινής Αρκαδίας και παίζει από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη στις 22:40.

Μαύρο ρόδο υπόθεση

Στο επίκεντρο της ιστορίας μας θα βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όταν έγινε καλά, το προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή.

Μετά από έναν μεγάλο σεισμό, το μοναστήρι εμφανίζει ρωγμές και ζητούν από την αδελφή Ελισάβετ που είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια να πάει για λίγο στο χωριό της που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα μέχρις ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εκεί, η αδελφή Ελισάβετ θα παρευρεθεί στο πάρτι που θα οργανώσει η θετή αδελφή της και θα γνωρίσει τον νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά. Εκείνος, απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι. Ο έρωτας αυτός θα βάλει την μοναχή σε δίλημμα: Να ακολουθήσει την καρδιά της και να ερωτευτεί ή να παραμείνει στην επιλογή της μοναστικής ζωής;

Οι πρωταγωνιστές στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Μαύρο Ρόδο: Βιβλίο

Η Ελένη Καπλάνη έγραψε το βιβλίο στο οποίο στηρίζεται η σειρά. Είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 1

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 2

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 3

Ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα. Ο Θέμης ψάχνει την Αγγελική, που λείπει πάλι απ’ το σπίτι. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 4

Η Πολυξένη συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 5

Ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο. Ο Θέμης ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ ο Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 6

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο εκτός του διαγωνισμού για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 7

Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα και ζητάει τη συμβουλή της.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 8

Ο Λευτέρης ζητάει από την Ηγουμένη μια μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 9

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 10

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη. Η Ηγουμένη ζητάει την άδεια του Μητροπολίτη για την κουρά της Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 11

Η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να τη στηρίξει. Στη Γερακιανή, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 12

Ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και της εκφράζει τα συναισθήματά του.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 13

Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 14

Η ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 15

Ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στη Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 16

Ο Πέτρος πείθεται από τον πατέρα του να υπογράψει για την άδεια του μαγαζιού. Η Αγγελική απογοητεύεται και η Κύρα, για ακόμα μία φορά, ασκεί κριτική.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 17

Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Η Ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για την κουρά της.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 18

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 19

Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 20

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 21

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 22

Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 23

Ο Μανόλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμμένη στην Παλιόβρυση, αρχίζει να γεννά αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό. Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται, από την αντίδραση του Μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας του το πράσινο φως για να δράσει.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ο Πέτρος στο “Μαύρο Ρόδο” είναι ένας χαρακτήρας με πολύ ωραίες πτυχές»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», στην σχέση του με τα social media, αλλά και στον τρόπο που επιλέγει μια συνεργασία.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 24

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της. Όλοι στη Γερακιανή προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της χρυσής ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο. Ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 25

Ο Πέτρος αποφασίζει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να μιλήσει στην Ελισάβετ. Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο και τον ρωτάει γιατί είπε ψέματα για την κόρη της.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 26

Ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα. Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί, γι’ αυτό επισπεύδεται το ταξίδι στη Γερακιανή με την Αλεξία.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 27

Η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την Αλεξία στην Γερακιανή, ενώ στο μαγαζί του Θέμη έχουν μαζευτεί τα κανάλια για να μεταδώσουν την είδηση της έκρηξης. Η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 28

Η Όλγα αποκαλύπτει λεπτομέρειες στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου. Ποιος άλλος θα μάθει για το στοίχημα; Ο Πέτρος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα…

Η συνάντηση του Σαράντου με την Άννα τού δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του. Ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά. Η Πολυξένη μαθαίνει ότι ο Λευτέρης τής έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό…

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 29

Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντας της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και, ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 30

Το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 31

Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ζαμάφτα, ο οποίος απειλεί να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 32

Η Γιάννα αποκαλύπτει στη μητέρα της όλη την αλήθεια για τον λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος, χωρίς να το καταλάβει, προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 33

Η Ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον Μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 34

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 35

Όσα δραματικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πέτρου και το θάνατο του Ζαμάφτα στη Γερακιανή. Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα. Υπάρχει εκεί κάποιο στοιχείο που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι…

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 36

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης. Η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη. Ο Γιώργος επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην Ηγουμένη. Εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του. Στη Γερακιανή, ο Σαράντος, αφαιρεί όλες τις αφίσες του πατέρα του και αρνείται να μοιραστεί το γιατί. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία και να της ζητήσει να του πει την αλήθεια.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 37: Η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα. Η άφιξη της Κύρας στη Γερακιανή θα τους αναστατώσει. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Η Αυξεντία αρνείται να πάει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται. Οι τύψεις καίνε την Ελισάβετ που αποφασίζει να ζητήσει από την Ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της. Παράλληλα, ο Πέτρος για να καταφέρει να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι, αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 38: Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται και η Ελισάβετ ανησυχεί. Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του. Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στη Γιάννα.

Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 39: Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική. Η ίδια αισθάνεται εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη. Ο Γιώργος σχεδιάζει να παρουσιάσει ως θαύμα τη βελτίωση της υγείας του Σταυρίνου, αν η εγχείρηση πετύχει, και του το αποκαλύπτει.