Μαγαζιά: Πότε είναι ανοιχτά;

Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά;
Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά; Ποιες Κυριακές;

Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά: Δείτε τι ώρα θα ανοίξουν και θα κλείσουν τα μαγαζιά.

Δεν προλάβατε να κάνετε τα ψώνια σας όλη την εβδομάδα; Ευκαιρία για ψώνια την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, καθώς εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι και σήμερα ανοιχτά. Σήμερα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν από την έλευση των Χριστουγέννων τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν περισσότερες ώρες να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους για την περίοδο των γιορτών.

Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά; [Ωράριο]

Σήμερα, όποιοι καταστηματάρχες το επιθυμούν, θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το συγκεκριμένο ωράριο θα ισχύει τόσο για τα καταστήματα της γειτονιάς όσο και για τους μεγάλους εμπορικούς δρόμους π.χ της Αθήνας, την Ερμού, την Θεσσαλονίκη, την Τσιμισκή. Τα εμπορικά πολυκαταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ ανοίγουν από τις 11:00 και κλείνουν στις 20:00.

Τα ανοιχτά μαγαζιά κάνουν καλό στην υγεία μας. Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022; Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 είναι ανοιχτά τα μαγαζιά που είναι η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα που είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.