Λιμενικό: Αυτή είναι η προκήρυξη χωρίς πανελλήνιες

Δεν θα δώσουν πανελλήνιες για να περάσουν στο λιμενικό. Πρόκειται για μία προκήρυξη που αφορά τον διαγωνισμό για την επιλογή Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) ειδικότητας Τεχνικού περιλαμβάνει απευθείας κατάταξη για τους επιτυχόντες, με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα προσόντα των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να καταταχθούν στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ως απευθείας κατάταξης Αξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Τεχνικού, θα πρέπει: Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της Χώρας. Να είναι κάτοχοι διπλώματος Πολυτεχνείων ή Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. του πανεπιστημιακού τομέα Να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους, όριο ηλικίας που θεωρείται ότι συμπληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού.

Όλοι οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70μ., χωρίς υποδήματα Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας Να είναι υγειονομικώς κατάλληλοι (σωματικής ικανότητας πρώτης κατηγορίας Ι/1), σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 11/2014 (Α’ 17), όπως ισχύει, για τους κατατασσόμενους στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν πτυχία Ανωτάτων Σχολώ Να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό Να μην φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ), ή οπές από διάτρηση σώματος (piercing), σε εξωτερικά εμφανές σημείο του σώματός τους, κατά την περιβολή της στρατιωτικής στολής

Εύβοια νέα σήμερα

Χαλκίδα: Η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το κτίριο

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι