Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά;

Κυριακή 13 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά
Κυριακή 13 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά

Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στην Εύβοια;

Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε η απόφαση για ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή. Σε αναπροσμαρμογή του προγραμματισμού για τη λειτουργία των καταστήματων την Κυριακή προχώρησε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Παράλληλα αποφασίστηκε ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00 για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά: Τι ώρα θα ανοίξουν και τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα;

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου τα καταστήματα θα ανοίξουν από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η λειτουργία είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022;

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά που είναι η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα που είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.

Πέρσι την ίδια εποχή ήταν πάλι ανοιχτά τα καταστήματα μιας και υπήρχαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις όπως θα δείτε και στο βίντεο:

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι