Η απίστευτη κομπίνα στη Χαλκίδα για να φάνε τα χρήματα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στη Χαλκίδα για να βγάλουν χρήματα

Όλα αυτά σε βάρος ενός ανυποψίαστου πολίτη που ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο. Μόνο που έπεσε σε λάθος άτομα. Έπεσε σε άτομα που του έστησαν ολόκληρη κομπίνα για να βγάλουν λεφτά.

Εμφανίστηκαν ως πωλητές αυτοκινήτου

Εμφανίστηκαν και καλά ως πωλητές ενός αυτοκινήτου και αφού του έκαναν καλή τιμή, τον έπεισαν να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα.

Όπως προέκυψε η ληστεία ήταν… μαϊμού και στόχος ήταν το ποσό που είχε μαζί του ο συνοδηγός, που ήταν και το μοναδικό θύμα της υπόθεσης, το οποίο προοριζόταν για την αγορά του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.

19χρονος το θύμα της κομπίνας που του έκλεψαν 15000 ευρώ

Συγκεκριμένα ένας 19χρονος εκδήλωσε ενδιαφέρον να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και είχε μαζί του ποσό που ξεπερνούσε τα 15.000 ευρώ. Ο επίσης νεαρός «πωλητής» είπε ότι ήθελε να φέρει κάτι έγγραφα από το σπίτι του τον έπεισε να πάνε όλοι μαζί με το αυτοκίνητο να τα πάρουν έχοντας στο πίσω κάθισμα και τη σύντροφό του.

Αυτές τις μάσκες φορούσαν οι δράστες της κομπίνας στη Χαλκίδα
Αυτές τις μάσκες φορούσαν οι δράστες της κομπίνας στη Χαλκίδα

Την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητο, είχαν συνεννοηθεί με άλλα δύο άτομα που επιβαίνοντες σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, με καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας του, προσέγγισαν από αντίθετη κατεύθυνση το αυτοκίνητο.

Αφού οι δράστες έριξαν το δίκυκλό τους με πρόθεση στην εμπρόσθια πλευρά του αυτοκινήτου και το ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν, με την απειλή όπλων, από τον άτυχο άντρα το τσαντάκι που είχε τα λεφτά. Για να μην καρφωθούν έκλεψαν και το ζευγάρι παίρνοντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί ωστόσο δεν πείσθηκαν από το σενάριο και τις συμπτώσεις και την περασμένη Παρασκευή (28/9) πραγματοποιήσαν έρευνες στα σπίτια του ζευγαριού, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν ότι αυτοί είχαν προκαλέσει την ληστεία.