Από κεραυνό χτυπήθηκε σπίτι που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΣε σοκ ήταν οι γείτονες το καλοκαίρι του 2024 αλλά και οι ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, καθώς έπεσε κεραυνός σε καμινάδα.
Όλα έγιναν όταν ο νομός πλήττονταν από την εξπρές κακοκαιρία που συνοδεύονταν από ισχυρή βροχόπτωση αλλά και αστραπές.
Την ώρα που η κακοκαιρία έδειχνε τα δόντια της στη Χαλκίδα, ένας κεραυνός χτύπησε καμινάδα πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρκετοί ήταν εκείνοι που όταν άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο βγήκαν στα μπαλόνια των σπιτιών τους με σκοπό να καταλάβουν το τι είχε συμβεί.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κριεζώτου αλλά και Σταμούλη.
Η ζημιά που προκλήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα να πέφτουν κομμάτια στο δρόμο και έτσι οι αρμόδιες αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία στο σημείο ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
Στο σημείο βρέθηκε και η Δήμαρχος, Έλενα Βάκα, με σκοπό να γίνουν γρηγορότερα οι διαδικασίες.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Πανικός στο Αλιβέρι ύστερα από τροχαίο ατύχημα
Φτωχότερη η εκπαιδευτική κοινότητα της Χαλκίδας: «Έκλεισε τα μάτια της» μια αγαπημένη δασκάλα
Μαύρη μέρα για την Αρτάκη: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του 55χρονου
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.


