Στο πόδι το κέντρο της Χαλκίδας – Άρχισαν να βγαίνουν καπνοί

κεντρο χαλκιδασ, καπνοι

Στο πόδι το κέντρο της Χαλκίδας το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2023 – Ξαφνικά πετάχτηκαν καπνοί από διαμέρισμα και δημιουργήθηκε πανικός.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ένα από τα τρία οχήματα της πυροσβεστικής όταν σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Χαλκίδας. Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ήταν 9 το βράδυ όταν άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας. Περαστικοί περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο όταν είδαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί.

Πιο συγκεκριμένα το διαμέρισμα βρίσκονταν πίσω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας. Ευτυχώς επειδή η περιοχή έχει υψηλή κινητικότητα, κατάφεραν να δουν τους καπνούς.

Σταμάτησαν να δουν και κατάλαβαν ότι κάποιο διαμέρισμα πρέπει να είχε πιάσει φωτιά. Την ίδια ώρα κατέβηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας οι ένοικοι για να μην εγκλωβιστούν από τους καπνούς.

Την ίδια ώρα επικοινώνησαν με την πυροσβεστική υπηρεσία της Χαλκίδας. Στο πόδι ήταν το κέντρο της Χαλκίδας και αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί στο σημείο και έβλεπε τους πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα βρέθηκαν στο σημείο τρία πυροσβεστικά οχήματα. Μάλιστα το ένα από τα τρία οχήματα της πυροσβεστικής είχε γερανό προκειμένου να έχουν άμεση πρόσβαση στο σημείο οι πυροσβέστες και να κατασβήσουν τις φλόγες.

Ευτυχώς εξαιτίας της έγκαιρης επέμβασης κατάφεραν να περιορίσουν το χειρότερο σενάριο.

Κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί στο διπλανά διαμερίσματα.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι