Θρήνος στην Κάρυστο για τον θάνατο 56χρονης γυναίκας

Ανείπωτη θλίψη στην Κάρυστο για την διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας που έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Θρήνος και για το νοσοκομείο Καρύστου που απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα.

Πενθεί το Νοσοκομείο Καρύστου, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της πόλης, από το απόγευμα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Η οικογένεια του γενικού νοσοκομείου Καρύστου θρηνεί την απώλεια της διευθύντριας νοσηλευτικής υπηρεσίας, Ευδοξίας Ξυπόλητου, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, προκαλώντας θλίψη στους συναδέλφους της, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο διοικητής του νοσοκομείου Καρύστου Αναστάσιος Μίχας που τονίζει ότι η Ευδοξία είχε ταυτίσει την παρουσία της με το ίδιο το νοσοκομείο.

Καταρτισμένη, ηθική, δίκαιη, υπερασπίστρια της νοσηλευτικής δεοντολογίας προσέφερε νυχθημερόν τις υπηρεσίες της με ανθρωπιά και καλοσύνη, προς όφελος του ασθενούς και του νοσοκομείου μας. Υπήρξε καθοριστική η παρουσία της και η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στήριζε εμπράκτως κάθε πρωτοβουλία προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Αποτέλεσε υπόδειγμα έντιμου και ανεπίληπτου ατόμου προστατεύοντας την αξιοπρέπεια του νοσηλευτικού επαγγέλματος και πολύτιμος συνεργάτης.” τονίζεται μεταξύ άλλων στο συλλυπητήριο μήνυμα.

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι