Η θάλασσα μπορεί να είναι προσβάσιμη για όλους υπάρχουν όμως και κάποιοι απαράβατοι κανόνες.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΤην θάλασσα μπορείς να την βλέπεις και να κολυμπάς τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως υπάρχουν κάποια “υπάρχοντα” της, που δεν μπορείς να τα αγγίξεις.
Βρήκε τον μπελά του
Τον μπελά του βρήκε ψαράς που αλίευσε μαλάκια και τα είχε στο σκάφος του. Αφού οι λιμενικοί του έριξαν πρόστιμα, έριξαν πίσω στην θάλασσα τα αλιεύματα στην θαλάσσια περιοχή στα Σκορπονέρια.
Αυτό το λάθος έκανε ένας επαγγελματίας ψαράς και το πλήρωσε ακριβά. Είχε ψαρέψει με το αλιευτικό σκάφος, δέκα κιλά μαλάκια του είδους πετροσωλήνες, είδος το οποίο ανήκει στα προστατευόμενα δίθυρα μαλάκια και για το οποίο απαγορεύεται η αλίευση και η διατήρηση επί του σκάφους.
Τι είναι οι πετροσωλήνες;
Σπάνιο είδος που δεν βρίσκεις εύκολα. Οι πετροσωλήνες είναι όστρακο κολλημένο σε βράχια του βυθού.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τραγωδία στην Εύβοια: Τραγικό δυστύχημα για 53χρονο άντρα
Σοκ στη Χαλκίδα: Κυκλοφορούσε με μάρμαρα και πέτρες και «ρήμαζε» περιουσίες
Θρήνος για άντρα στη Χαλκίδα που έφυγε από την ζωή
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

