ΗΔΙΚΑ προσωπικός γιατρός: Μέχρι πότε κάνουμε εγγραφή στην πλατφόρμα;

δηλωση προσωπικου γιατρου, εγγραφη σε προσωπικο γιατρο, προσωπικοσ γιατροσ πωσ κλεινω ραντεβου, idika προσωπικοσ γιατροσ, προσωπικοσ γιατροσ μη διαθεσιμοσ, ηδικα, προσωπικοσ γιατροσ πλατφορμα, ηδικα προσωπικοσ γιατροσ,προσωπικοσ ιατροσ ραντεβου, ραντεβου με προσωπικο γιατρο, ehealth gov gr
Όσοι κάνουν εγγραφή σε προσωπικό γιατρό θα έχουν όφελος- unsplash

Μπορείτε και τώρα να κάνετε αίτηση για την πλατφόρμα του οικογενειακού γιατρού.

Η διαδικασία είναι απλή και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί έρχονται πέναλτι που θα μας κάνουν να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη σε περίπτωση που χρειαστούμε κάτι για την υγεία μας.

Όταν ο προσωπικός γιατρός είναι μη διαθέσιμος, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για τα πρόστιμα στους πολίτες.

Όσον αφορά τα πρόστιμα για τον προσωπικό γιατρό, πάνε πίσω μέχρι να συμπληρωθεί ο ικανός αριθμός συμβεβλημένων ιατρών.

Όσοι κάνουν εγγραφή σε προσωπικό γιατρό θα έχουν όφελος

Όσοι κάνουν εγγραφή σε προσωπικό γιατρό θα έχουν προτεραιότητα από 1/1/2023, κατά τον προγραμματισμό των επισκέψεων τους στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία σε δημόσιες μονάδες δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Μπορείτε και τώρα να κάνετε κάνετε εγγραφή σε προσωπικό γιατρό με ελεύθερη επιλογή μέσω της πλατφόρμας εγγραφής σε προσωπικό ιατρό, όπου η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ σας στο ehealth.gov.gr. Μπορείτε να κάνετε ραντεβού με προσωπικό γιατρό και να σας εγγράψει αυτός. Την εγγραφή σε πλατφόρμα προσωπικού γιατρού μπορείτε να την κάνετε ύστερα από επίσκεψη σε δομή υγείας. Τέλος μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή της idika προσωπικός γιατρός έπειτα από μια επίσκεψη σε φαρμακείο.

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον προσωπικό γιατρό στο παρακάτω βίντεο: