Εύβοια νέα 24-6

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή Τσιόδρα και Χαρδαλιά, καθώς η εξάπλωση των μεταλλαγμένων κρουσμάτων κορονοϊού προκαλεί τεράστιο προβληματισμό. Είναι ενδεικτικό πως σχεδόν τριπλασιάστηκαν (!) τα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα του κορονοϊού καθώς εντοπίστηκαν 18 καινούρια, ενώ στην προηγούμενη καταγραφή ήταν 11, που σημαίνει πως πλέον είναι συνολικά 29.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και περί όπλων. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση του και πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δενδρύλια και ναρκωτικα.

Σε γκρεμό έπεσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι.Το ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Παγώντα και κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής . Απεγκλώβισαν το ζευγάρι που είναι καλά στην υγεία του.

Στην Εύβοια αναμένεται ηλιοφάνεια και σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37-38 βαθμούς.