Εύβοια ειδήσεις

Με την ομολογία του συζύγου της 20χρονης Καρολάιν, έκλεισε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου, η πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Χρειάστηκαν 8 ώρες ανάκρισης προκειμένου να καμφθεί και να παραδεχτεί την αποτρόπαια πράξη του .

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης Ευβοίας, συνελήφθη ένας Έλληνας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Ιουνίου, σε ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου στην αυλή του βρέθηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 10 δενδρύλια.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, θα διενεργήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) την Παρασκευή 18 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε δασική έκταση στον Πολυπόταμο Καρυστίας.

Στο σημείο βρέθηκαν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο και κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Χαλκίδα: Η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το κτίριο

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι