Πατέρας 2 παιδιών με προβλήματα υγείας χάνει το σπίτι του στην Εύβοια

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς.
Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς.

Μια δύσκολη περιπέτεια ζει ένας 40χρονος νεφροπαθής πατέρας δύο παιδιών από την Εύβοια που κινδυνεύει να χάσει το πατρικό του σπίτι το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Σε αυτόν το δύσκολο αγώνα της ζωής του, ευτυχώς δεν είναι μόνος του. Έχει την συμπαράσταση των γειτόνων του και μιας ολόκληρης περιοχής της Χαλκίδας. Ευτυχώς που στις μέρες μας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν γυρίζουν την πλάτη τους στα προβλήματα αλλά βάζουν το δικό τους λιθαράκι μέσω της προσφοράς για να βρουν λύση. Και έτσι η πρώτη κίνηση έγινε και ξεκίνησαν το δικό τους φιλανθρωπικό bazaar όπως θα διαβάσετε παρακάτω και θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για να βοηθήσετε και εσείς.

Η Αλληλεγγύη σχετίζεται με έννοιες όπως η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια. Στηρίζεται στο αίσθημα ενότητας μεταξύ ατόμων που τους συνδέουν κοινά συμφέροντα, στόχοι ή κίνδυνοι. Είναι έννοια κυρίως κοινωνιολογική και αναφέρεται περισσότερο σε ομάδες ανθρώπων, παρά σε μεμονωμένα άτομα. Αφορά τις σχέσεις που αναπτύσσονται και με τις οποίες συνδέονται οι άνθρωποι μεταξύ τους σε μια κοινότητα. Ασπαζόμενος τις παραπάνω ιδέες, ο σύλλογος Αναγέννηση ξεκινά την δικιά του προσπάθεια για να μαζευτεί ένα μέρος του ποσού που απαιτείται για να μην χάσει ο 40χρονος άντρας το σπίτι του.

Κάνουν bazaar για να σώθει το σπίτι 40χρονου νεφροπαθή πατέρα 2 παιδιών

Φιλανθρωπικό bazaar με χειροποίητα είδη πραγματοποιεί ο σύλλογος Αναγέννηση Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στο Μπούρτζι.

Κατά την διάρκεια του bazaar στην αίθουσα Αριστοτέλης του δημαρχείου Χαλκίδας. copyright: facebook

Το bazaar είναι τριήμερο και ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022. Θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 17/9. Οι ώρες που διεξάγεται είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην αίθουσα Αριστοτέλης του δημαρχείου Χαλκίδας. Τα έσοδα θα διατεθούν για νεφροπαθή πατέρα δύο παιδιών κάτοικου της περιοχής ο οποίος κινδυνεύει με κατάσχεση του σπιτιού του.

Ο σύλλογος Αναγέννηση ξεκινά την δικιά του προσπάθεια για να μαζευτεί ένα μέρος του ποσού που απαιτείται για να μην χάσει ο 40χρονος άντρας το σπίτι του. copyright: facebook