Εύβοια: Τραγωδία στην άσφαλτο – Θρήνος για 32χρονη γυναίκα

ευβοια, τραγωδια, ασφαλτο, 32χρονη γυναικα, νεκρη, 2 τραυματιεσ

Τραγωδία στην άσφαλτο στην Εύβοια χθες (07.05.2023) το απόγευμα.

Ενα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στη θέση “Πεθαμένος” έξω από τα Ψαχνά.

Για άλλη μια φορά ο νομός μας θρηνεί ένα νέο παιδί που έχασε την ζωή της ύστερα από τροχαίο. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, είχαμε ξαναζήσει τον θρήνο για ένα ανήλικο παιδί που έφυγε από την ζωή στις Καμάρες της Χαλκίδας.

Πιο συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στον δρόμο Ψαχνά – Προκόπι κοντά στο παλιό βενζινάδικο όπως βλέπετε και στον παρακάτω χάρτη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο, εξετράπη από την πορεία του σε στροφή όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Μέσα στο όχημα ήταν δύο γυναίκες και ένας άντρας.

ευβοια, τραγωδια, ασφαλτο, 32χρονη γυναικα, νεκρη, 2 τραυματιεσ

Όλοι τους ήταν νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή ενώ οι περαστικοί δεν θα ξεχάσουν το τι ακολούθησε όταν το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του.

Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές από την τραγωδία στην άσφαλτο στην Εύβοια.

Θύμα της τραγωδίας μια 32χρονη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και δυστυχώς απανθρακώθηκε.

Σύμφωνα με το tweet της πυροσβεστικής η σορός της γυναίκας ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο αυτοκίνητο στο 19,5 χλμ. της Ε.Ο. Χαλκίδας- Αιδηψού. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ υπήρξε συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής που κατάφεραν να βγάλουν από το αυτοκίνητο τα άλλα δύο παιδιά, έναν άντρα και μία γυναίκα που ήταν τραυματισμένα.

ευβοια, τραγωδια, ασφαλτο, 32χρονη γυναικα, νεκρη, 2 τραυματιεσ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 2 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση ως προς την κατάσταση της υγείας τους.