Ευβοια νεα 27-6

Λύθηκε το μυστήριο με την ηλικιωμένη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα ενός ταξί. Ύστερα από τον θάνατο της νεκρής μητέρας της θεώρησε ότι οι προσφορές που της έκαναν τα γραφεία τελετών είναι υψηλές, και αποφάσισε εν μέσω καύσωνα, να βάλει τη νεκρή μητέρα της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να τη μεταφέρει στο χωριό της για να γίνει η ταφή. Ο ταξιτζής και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος συμμορίας που διακινεί παράνομα μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα. Η σύλληψη έγινε στην Μαλακάσα από άνδρες του λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Ξιφίας εμφανίστηκε στην παραλία Ροδιές στη Χαλκίδα. Ο ξιφίας μάλλον ακολούθησε καράβι και βρέθηκε στην πλαζ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το λιμεναρχείο.

Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.