Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό!

-41 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Εύβοια σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Τα περισσότερα εντοπίζονται στη Χαλκίδα.

-Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού στην ηλικιακή ομάδα 35 έως 39 ετών με όλη… τη γκάμα εμβολίων κατά του κορονοϊού, δηλαδή με διαθέσιμα τα σκευάσματα της Pfizer, της Moderna, της AstraZeneca και της Johnson & Johnson. Οι εκτιμήσεις λένε πως τις πρώτες μέρες του Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 18-29 ετών.

-Για απόπειρα κλοπής συνέλαβαν ένα άτομο, μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Ριτσώνας. Ο συλληφθείς επιχείρησε να διαπράξει κλοπή σε επιχείρηση.

-Η (Δ.Ε.Υ.Α.Χ) ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες σε αγωγό ύδρευσης από τα συνεργεία της στην παραλία στο Λευκαντί, της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων.

Οι εργασίες, που πρέπει να εκτελεστούν κατά τις πρωινές ώρες θα επηρεάσουν την υδροδότηση στην ευρύτερη περιοχή του Λευκαντίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι περίπου.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι περιμένουμε την Τετάρτη στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες ασθενείς και στα ανατολικά τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.