Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, μετά από τραυματισμό μεταφέρθηκε μια γυναίκα χθες το μεσημέρι. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο της εξετράπη της πορείας του έξω από την Νέα Αρτάκη.

Μεγάλη πτώση των κρουσμάτων καταγράφηκε χθες στην Εύβοια. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ μόνο 4 νέοι νοσούντες εντοπίστηκαν με covid 19 στον νομό μας.

Βαθιά ανάσα φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει η χώρα μας, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν αποκλιμάκωση του κορονοϊού. Για πρώτη φορά ύστερα από τρεις μήνες, η Ελλάδα εμφάνισε λιγότερα από 1000 κρούσματα κορονοϊού μέσα σε 24 ώρες, δείγμα ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Τα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Χαλκίδας «Αρέθουσα», πραγματοποιήθηκαν χθες παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη. Το μουσείο στεγάζεται σε βιομηχανικό κτίριο, το οποίο είναι κηρυγμένο μνημείο και ανοίγει τις πύλες του στο κοινό, από σήμερα.

Στην Εύβοια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς.