Εύβοια νέα τώρα: Οι ειδήσεις σε ένα λεπτό

Την Τετάρτη το απόγευμα, μετά τις εισηγήσεις των ειδικών, ανακοινώνονται οι αποφάσεις της κυβέρνησης για όσα θα οδηγήσουν στο τέλος του lockdown: επέκταση ωραρίου ελεύθερης κυκλοφορίας, αγορές, SMS, διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Επίσκεψη σε σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων πραγματοποίησε χθες το πρωί, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να συζητήσει με μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πρώτη μέρα λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων. Παράλληλα, συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για τα self test και το πόσο αναγκαία είναι.

Δωρεάν rapid tests θα έχουμε σήμερα στο Βασιλικό. Θα γίνουν έως τις 2 το μεσημέρι, μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα.

Ανέβηκε ο αριθμός των κρουσμάτων στην Εύβοια καταγράφοντας 39 την Δευτέρα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ. Στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς εντοπίστηκαν: 19 κρούσματα στη Βοιωτία, 9 στη Φθιώτιδα, 13 στη Φωκίδα και μόλις 1 στην Ευρυτανία.

Στην Εύβοια αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις έως το πρωί και από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Χαλκίδα, θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι