Τα πιο εφιαλτικά Χριστούγεννα για έναν άντρα στην Εύβοια

Δεν θα ξεχάσει με τίποτα τον εφιάλτη που έζησε ένας 35χρονος λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην Εύβοια

Όλα έγιναν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022 και σίγουρα ο πρωταγωνιστής δεν θα το εύχονταν ούτε στον εχθρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στο σπίτι ενός συγχωριανού του. Τις ώρες που έζησε στο σπίτι δεν θα τις ξεχάσει με τίποτα και θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη του.

Δεν θα ξεχάσει με τίποτα το γεγονός ότι λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε έξω από το σπίτι του συγχωριανού μέσα στα αίματα.

Το τρομακτικό αυτό βράδυ θα μείνει στο μυαλό του. Δεν θα ξεχάσει με τίποτα την ώρα που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο και μεταφέρονταν αρχικά σε κέντρο υγείας της περιοχής και αργότερα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Για να πάρουμε την υπόθεση από την αρχή, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (7.12) σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ένας 54χρονος επιτέθηκε και χτύπησε πιθανότατα με μπαλτά έναν 34χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evianews εκείνη την περίοδο, ο 34χρονος συναντήθηκε στο σπίτι του συγχωριανού του και για άγνωστο λόγο άρχισαν να φωνάζουν. Πάνω στον καβγά βγήκαν τα… “μαχαίρια”.

Λίγα λεπτά αργότερα, κοντά στα μεσάνυχτα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το θύμα, το οποίο και βρήκαν μέσα στα αίματα. (σ.σ. έξω από το σπίτι του συγχωριανού του.)

Με ασθενοφόρο γύρω στις 2 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Και άλλο σεισμό έκανε στην Βόρεια Εύβοια

Ανατριχίλα: Οι τοίχοι έπεσαν πάνω στο κρεβάτι, αλλά δείτε τι έμεινε όρθιο! (ΦΩΤΟ)

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη Βόρεια Εύβοια, ταρακουνά και τη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm