Εύβοια: Δείτε πως έσωσαν ένα σπίτι από ληστές!

Η κίνηση που πραγματικά έσωσε ένα σπίτι από τους επίδοξους ληστές

Εύβοια
Εύβοια

Πρόκειται για απίστευτο περιστατικό που συνέβη βραδινές ώρες σε χωριό στην Εύβοια, όπου με μία κίνηση κατάφεραν να σώσουν ένα σπίτι από ληστές.

Για άλλη μια φορά έπαιξε μεγάλο ρόλο η γειτονιά και σαν αποτέλεσμα κατάφερε να αποτρέψει τους ληστές που ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν σε σπίτι.

Δυστυχώς οι διαρρήξεις είναι ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εντονότατο.

Εφευρετικοί ήταν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Εύβοια και βρήκαν απίστευτο τρόπο για να διώξουν τους ληστές που ήταν έξω από σπίτι και ετοιμάζονταν να το παραβιάσουν.

Όλα έγιναν βραδινές ώρες όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, απουσίαζε εκείνη την ώρα. Ένας θόρυβος, έκανε τους γείτονες να πλησιάσουν στα παράθυρα τους.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας κάποιες φιγούρες στο σκοτάδι να προχωρούν απειλητικά στο σπίτι.

Προφανώς οι ληστές να είχαν παρακολουθήσει τον στόχο τους και όταν είδαν ότι το μελλοντικό θύμα τους, έλειπε από τον χώρο, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Φόρεσαν τις κουκούλες τους και πλησίασαν το σπίτι με σκοπό να το κλέψουν. Ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο μιας και οι γείτονες επινόησαν έναν απίστευτο τρόπο για να τους απομακρύνουν.

Άρχισαν να κάνουν θόρυβο, άλλοι άρχισαν να φωνάζουν και όσοι ήταν κοντά στα αυτοκίνητα τους, κόρναραν.

Δημιούργησαν έναν φυσικό συναγερμό που ήταν η αιτία να κάνει τους διαρρήκτες να σταματήσουν.

Κατάλαβαν πως ήταν θέμα λεπτών να ειδοποιηθεί η αστυνομία και έτσι έκαναν το αυτονόητο. Το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν στα χωράφια.

Για άλλη μια φορά έπαιξε ρόλο το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δείχνει να μην έχει χαθεί.