Εύβοια ειδήσεις σε ένα λεπτό!

-Από αύριο η χώρα “βγαίνει” από τις απαγορεύσεις. Η απαγόρευση κυκλοφορίας διευρύνεται και θα ξεκινά από τις 00:30 έως και τις 05:00 το πρωί και τα SMS τελειώνουν οριστικά. Καταργούνται τα μηνύματα προς το 13033 και το 13032 όπως και οι περιορισμοί στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

-2 πρότυπα σχολεία θα λειτουργήσουν στην Εύβοια με το νέο έτος. Πρόκειται για το 5ο γυμνάσιο Χαλκίδας και το 1ο Λύκειο. Η εισαγωγή θα γίνεται με γραπτές εξετάσεις

-Με μαχαίρι μπήκε σε κατάστημα της Στερεάς Ελλάδας για να κλέψει. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απείλησε την υπάλληλο και πήρε τις εισπράξεις της ταμειακής μηχανής.

-Ένα 13χρονο παιδί τραυματίστηκε στην Βόρεια Εύβοια. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο. Από την Αιδηψό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Λαμία όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στην Εύβοια αναμένεται ηλιοφάνεια, με αραιές μόνο νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη Χαλκίδα θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.