Αστροναύτης πετούσε πάνω από τη Χαλκίδα – Φωτογραφία

Ένας αστροναύτης πετούσε στον ουρανό στη Χαλκίδα – Ο Ευβοϊκός Κόλπος μέσα από τα μάτια ενός αστροναύτη

Advertisement
Αστροναύτης πετούσε πάνω από τη Χαλκίδα

Μια φωτογραφία είναι αρκετή για να δείτε και εσείς του λόγου το αληθές. Ένα διαστημόπλοιο που έβλεπε τη Χαλκίδα όταν ήταν χιονισμένη.

Ήταν 2021, όταν ο χιονιάς είχε κάνει την εμφάνιση του όχι μόνο στον νομό μας αλλά στα περισσότερα τμήματα της χώρας.

Advertisement

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι εμείς στη Χαλκίδα δεν είδαμε το διαστημόπλοιο αλλά το πλήρωμα, μας είδε και μας έστειλε και φωτογραφία.

Θα δείτε πως είναι η Χαλκίδα από το διάστημα. Οι άσπροι κόκκοι είναι το χιόνι που είχε πέσει και είχε καλύψει τις περιοχές.

Advertisement

Το 2022, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που είδαμε την Εύβοια χιονισμένη, ακόμα κι αν ήταν για μόλις μία με δύο ημέρες.

Το χιόνι δεν φαίνονταν εύκολα από τα σύννεφα, αλλά ένας αστροναύτης μπόρεσε να δει τον Ευβοϊκό Κόλπο.

Εντυπωσιακή ήταν η φωτογραφία της χειμωνιάτικης Εύβοιας που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γερμανός αστροναύτης Ματίας Μάουρερ.

Εκείνη την περίοδο βρίσκονταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), στο πλαίσιο της αποστολής «Cosmic Kiss».

«Η χειμωνιάτικη Ελλάδα στα γαλανόλευκα. Σε μερικά σημεία δεν διακρίνεται εύκολα το χιόνι από τα σύννεφα, αλλά δίπλα στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, μπορούσα να δω πολύ καθαρά τον Ευβοϊκό Κόλπο, όπου βρίσκεται και ο Πορθμός του Ευρίπου», έγραφε στην ανάρτηση του ο αστροναύτης.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Η πιο περίεργη κλοπή που έχει γίνει στην Εύβοια!

Το παραθαλάσσιο καταραμένο μέρος της Εύβοιας

Ένα θηρίο βρέθηκε στη Χαλκίδα και ήταν σαν υποβρύχιο!


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.