Δείτε τι απίστευτο έγινε πανηγύρι στην Εύβοια

Εύβοια: Τα κόλπα για να σε κλέψουν

Απίστευτες καταστάσεις είχαμε σε πανηγύρι στην Εύβοια. Όλα έγιναν την ώρα που έπαιζαν τα βιολιά και ο κόσμος χόρευε.

Όλα έγιναν σε πανηγύρι του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων το καλοκαίρι του 2024. Απίστευτες καταστάσεις έζησαν οι κάτοικοι του μικρού χωριού, την ώρα που διασκέδαζαν.

Σύσσωμο όλο το χωριό είχε βρεθεί στην πλατεία για το καθιερωμένο πανηγύρι που γίνεται μια φορά τον χρόνο. Είναι ένα γεγονός που το περιμένουν πως και πως μιας και είναι η ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτό το γεγονός δεν το περίμεναν μόνο οι κάτοικοι αλλά και οι διαρρήκτες. Περίμεναν πως και πως την συγκεκριμένη ημερομηνία για να αναλάβουν δράση. Και το έκαναν την ώρα που είχε ανάψει το γλέντι και οι κάτοικοι χόρευαν με την ψυχή τους. Την ώρα που οι κάτοικοι χόρευαν, οι διαρρήκτες τους άδειαζαν τα σπίτια με απίστευτο τρόπο.

Οι διαρρήκτες είχαν αναλάβει δράση και ξεκίνησαν να ανοίγουν τα σπίτια στην σειρά. Έμπαιναν μέσα και ότι έβρισκαν το άρπαζαν. Σε περίπτωση που δεν έβρισκαν χρήματα έπαιρναν κοσμήματα.

Βέβαια ο θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη. Έτσι την ώρα που οι διαρρήκτες είχαν αναλάβει δράση, κάτοικος τους χωριού τους είδε. Χωρίς να χάσουν λεπτό, τους πλησιάσαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το απίστευτο γεγονός σε πανηγύρι στην Εύβοια. Δυστυχώς συμβαίνει αρκετά συχνά και σαν αποτέλεσμα υπάρχουν κάτοικοι που κάνουν περιπολίες την ώρα του πανηγυριού ή προσλαμβάνουν ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι εμφανίστηκε πάνω στο καμπαναριό;

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.