Πότε παίζει το σήριαλ Έρωτας Φυγάς;

Έρωτας Φυγάς: Ποια η υπόθεση και οι ηθοποιοί – Πότε την βλέπετε στην τηλεόραση

Έρωτας Φυγάς: Ποια η υπόθεση και οι ηθοποιοί
Έρωτας Φυγάς

Κάθε πότε παίζει ο Έρωτας φυγάς και ποιοι είναι οι ηθοποιοί;

Μια δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο «Έρωτας Φυγάς» έρχεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, που στα απόνερα του Β’ Παγκοσμίου και του Εμφυλίου πολέμου, διεκδικεί και λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος, σ’ έναν κόσμο που προχωρά σαρωτικά και χωρίς γυρισμό.

Έρωτας Φυγάς – Η υπόθεση της σειράς

Η Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) και ο Μάρκος (Σταύρος Σβήγκος) είναι επιτέλους απελευθερωμένοι και αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί.

Φτιάχνουν το σπιτικό τους, ανακαλύπτοντας ξανά ο ένας τον άλλον σε αυτό το νέο κεφάλαιο.

Παρόλα αυτά, οι φαντασιώσεις δεν εκπληρώνονται πάντα όπως τις είχε κανείς σχεδιάσει. Η “παράνομη” συγκατοίκησή τους, συνοδεύεται από κοινωνική αποδοκιμασία, και οι συχνές επισκέψεις της Αλεξάνδρας στο Κιάρι για να συναντά την κόρη της, μαζί με τις αλλαγές στη σχέση της με τον Ιάσωνα (Αντώνης Καρυστινός), που της παραχώρησε την ελευθερία της, προκαλούν ζήλια και εκρήξεις από τον Μάρκο.

Ο Ιάσωνας, πλέον μόνος, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα και την οικονομική καταστροφή του.

Το Κιάρι βρίσκεται σε κίνδυνο, και εκείνος αγωνίζεται όχι μόνο να το προστατεύσει αλλά και να διατηρήσει μια μικρή ελπίδα ότι η Αλεξάνδρα ίσως επιστρέψει κοντά του.

Η Μαριέττα (Πέμη Ζούνη), παραμένοντας κρυμμένη, αντιμετωπίζει νέους εχθρούς και προσπαθεί να κρατήσει κρυφά τα πάντα από τον Στέφανο (Σταυρός Ζαλμάς) για να τον προστατεύσει.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι φαίνεται να αναπτύσσονται σαν τη Λερναία Ύδρα.

Ο Στέφανος έχει έναν μόνο σκοπό: να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για την επίθεση κατά της Μαριέττας, με στόχο να εξουδετερώσει τον κίνδυνο και να ζήσει μαζί της.

Η αρνητική απάντηση της Μαριέττας να αποκαλύψει τον δράστη της, τον οδηγεί σε επικίνδυνα ύδατα.

Όλοι βρίσκονται υπό την απειλή ενός αόρατου εχθρού. Κανείς δεν φαντάζεται πόσο ισχυρός είναι αυτός ο νέος αντίπαλος, πέρα από κάθε λογική.

Ο κύκλος της βίας δείχνει να μην έχει τέλος. Κρυφά μυστικά που αποκαλύπτονται καθιστούν τους δράστες θύματα. Όλα έρχονται στην επιφάνεια, αλλάζοντας ριζικά τις ζωές τους. Παλιοί και νέοι έρωτες κυριαρχούν, αφήνοντας πίσω τους τον αέναο “Έρωτα φυγά”. Θα καταφέρουν όλοι να επιβιώσουν, ή ο κίνδυνος θα τους κατακτήσει;

Έρωτας φυγάς: Ποιοι οι ηθοποιοί;

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.