Ερέτρια: Γιατί του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο;

ερετρια, κατασχεσαν, αυτοκινητο

Ο ίδιος είχε βγει για βόλτα, στην Ερέτρια αλλά δεν φαίνεται να το χάρηκε για πολύ. Λίγα λεπτά αργότερα του είχαν κατασχέσει το αυτοκίνητο.

Ήταν νωρίς το πρωί της Τετάρτης 10.05.2023 όταν είχε πάρει το αυτοκίνητο του, μέχρι που έγινε κάτι και λίγα λεπτά αργότερα του κατάσχεσαν το όχημα. Παρακάτω βλέπετε το αυτοκίνητο όταν είχε ήδη κατασχεθεί.

ερετρια, κατασχεσαν, αυτοκινητο

Όλα ξεκίνησαν όταν τον είδαν οι αστυνομικοί και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Οι πληροφορίες που είχαν ήταν έγκυρες και αποδείχθηκε λίγο αργότερα.

Μέσα στο αυτοκίνητο, βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, καθαρού βάρους 77,7 γραμμαρίων όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία.

ερετρια, κατασχεσαν, αυτοκινητο

Λίγο παραπέρα υπήρχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου είχε και χρήματα όπως και το κινητό του τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά που βρήκαν στο αυτοκίνητο μαζί με το όχημα, τα κατάσχεσαν. Επιπροσθέτως, οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενταθεί και συνεχίζονται οι έρευνες που φέρουν καθημερινά αποτέλεσμα όπως πρόσφατα έγινε στην Δροσιά όπου στο χωράφι του, έκρυβε το μυστικό.

Τέλος, ο οδηγός συνελήφθη για την παράβαση της νομοθεσίας των ναρκωτικών.