Οι ημέρες υποχρεωτικής αργίας που από το νόμο έχουν καθορισθεί και κατά τις οποίες απαγορεύεται κάθε βιομηχανική, βιοτεχνική, εμπορική εργασία, επαγγελματική δραστηριότητα, καθώς και η απασχόληση των μισθωτών είναι οι παρακάτω.
Η 1η Ιανουαρίου η οποία προστέθηκε στις υποχρεωτικές αργίες δυνάμει του άρθρου 60 του Ν. 4808/2021
-η 6η Ιανουαρίου (εορτή των Θεοφανείων), η οποία προαστέθηκε στις υποχρεωτικές αργίες δυνάμει του άρθρου 60 του Ν. 4808/2021
-η 25η Μαρτίου
-η Δευτέρα του Πάσχα
-η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15η Αυγούστου)
-η εορτή της Γεννήσεως του Χριστού (25η Δεκεμβρίου).
Τέλος, η Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26η Δεκεμβρίου), η οποία προστέθηκε στις υποχρεωτικές αργίες δυνάμει του άρθρου 42 του Ν. 4554/2018.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Μπορεί η Χαλκίδα να γίνει Μονακό;
Τροχαίο ατύχημα τώρα στη Χαλκίδα με τραυματισμό γυναίκας
Έκτακτο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα τώρα στη Γλύφα Χαλκίδας – Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

