Επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα 2022: Πότε ξεκινά η αίτηση;

Δείτε μέχρι πόσα ευρώ θα είναι η επιδότηση για να βάλεις ηλιακό θερμοσίφωνα στο σπίτι σου- Πότε μπορείς να κάνεις αίτηση;

Νέο πρόγραμμα έρχεται για την επιδότηση ηλιακών θερμοσίφωνων, που θα δώσει αν κάνεις αίτηση από 800 έως 1000 ευρώ. Ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει και στον νομό μας, με σκοπό να βάλουν τα νοικοκυριά ηλιακό θερμοσίφωνα.

Πότε ξεκινά το πρόγραμμα για την επιδότηση του ηλιακού θερμοσίφωνα;

Θα είναι το ίδιο πρόγραμμα όπως το αλλάζω συσκευή. Αν έχεις παλιό θερμοσίφωνα θα μπορείς να τον αλλάξεις σύντομα με ηλιακό θερμοσίφωνα.

Πότε θα γίνει η αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα στον νομό μας;

Θα μπορείς να κάνεις αίτηση για επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα μέχρι τέλος του έτους. Θα δεις παρακάτω, ποιες είναι και οι προϋποθέσεις για να βάλεις έναν ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα του σπιτιού σου στην Εύβοια.

Ποιες οι προϋποθέσεις για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα και ποια τα κριτήρια;

Οι επιδοτήσεις θα δοθούν με συγκεκριμένα κριτήρια – εισοδηματικά και κοινωνικά – αντίστοιχα με εκείνα που ίσχυσαν στην επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών. Λίγο πριν τον Δεκέμβριο θα πρέπει να υποβάλλεις για ηλιακό θερμοσίφωνα αίτηση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr.

Νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλιακών θερμοσίφωνων
Επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα 2022

Ποιοι οι δικαιούχοι για την επιδότηση του ηλιακού θερμοσίφωνα 2022;

Σύμφωνα με πληροφορίες, δικαιούχος θα είναι όποιος γεννήθηκε στην Ελλάδα μετά το 2005, με ΑΦΜ και κωδικούς Taxisnet και υπέβαλε φορολογική δήλωση για το 2020.

Ο δικαιούχος για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα 2022 στην Ελλάδα θα κάνει μία αίτηση για κάθε κατοικία, η οποία είτε είναι η κύρια είτε η δευτερεύουσα (ιδιόκτητη, ενοικιασμένη ή παραχωρημένη) και με ενεργή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα 2022 από το open: