Ευχάριστη έκπληξη στην Λιανή Άμμο Χαλκίδας για τους οδηγούς

ekplixi, liani ammos chalkida, sastisan, odigoi, glaroi, poulia

Ευχάριστη έκπληξη κρύβονταν για τους οδηγούς στην Λιανή Άμμο στη Χαλκίδα. μάλιστα πολλοί έπαθαν πλάκα με το θέαμα και παραμέρισαν με τα αυτοκίνητα τους για να δουν αυτή την στιγμή.

Έβαλαν αλάρμ στα αυτοκίνητα τους, βγήκαν έξω και δεν χόρταναν αυτό το θέαμα που θα δείτε παρακάτω.

Όσοι οδηγοί περνούσαν από το σημείο απλά γύριζαν το κεφάλι τους προς την θάλασσα στη Χαλκίδα. Και μάλιστα έπαθαν πλάκα με το θέαμα.

Μια εικόνα όσες χίλιες λέξεις στην Λιανή άμμο στη Χαλκίδα. Όσοι οδηγοί περνούσαν από εκεί έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα την παραλία.

Μια περιοχή που γεμίζει από χιλιάδες πουλιά που βρίσκουν εκεί το καταφύγιο τους στη Χαλκίδα. Χιλιάδες όμορφα πλάσματα στην παραλία.

Οι γλάροι ζουν συνήθως σε πολυάριθμες ομάδες κοντά στις θαλάσσιες ακτές, γιατί εκεί μπορούν να βρουν πιο εύκολα τροφή.

Οι γλάροι συχνά ζουν σε κοινωνικές ομάδες και μπορεί να σχηματίζουν κοινωνικές δομές, όπως αναπαραγωγικά ζεύγη ή ακόμη και μεγάλες κοινωνικές ομάδες σε κοινά μέρη διατροφής.

Οι αποικίες τους συνήθως αποτελούνται από 10 έως 65 ζευγάρια ενώ τρέφονται με κάθε είδος τροφής και για να την βρουν ταξιδεύουν μαζί με τα πλοία ή πετούν πάνω από λιμάνια.

ekplixi, liani ammos chalkida, sastisan, odigoi, glaroi, poulia

Ξαφνικά χιλιάδες πουλιά πετούσαν στον ουρανό. Άλλοι γλάροι κάθισαν στην ακτή και άλλοι όλοι μαζί έκαναν πτήσεις πάνω από τα κεφάλια οδηγών και περιπατητών στο σημείο.

Μια υπέροχη φωτογραφία του Αντώνιου Λάμπρου με φόντο τα χιονισμένα βουνά της Βόρειας Εύβοιας και τον Ευβοϊκό στη Χαλκίδα.