Οι ειδήσεις στην Εύβοια σε 1 λεπτό

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα παιδάκι καθώς έκανε ποδήλατο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε από όχημα. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Δύο Χαλκιδέους τσάκωσαν οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για την κλοπή κομμωτηρίου στην πόλη. Κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα της επιχείρησης και άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές.

Η ζημιά στο κτίριο είναι πολύ μεγάλη στο Δημαρχείο Βασιλικού. Σαν αποτέλεσμα οι υπηρεσίες δεν θα μπορούν να γίνουν δια ζώσης. Ο Δήμος Χαλκιδέων έδωσε τα τηλέφωνα του εργοταξίου με τα οποία θα μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες.

Αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 4χρονο αγοράκι, που διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου στην Στερεά Ελλάδα κοντά σε σχολείο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, προσκαλεί τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να συμμετάσχουν στις Θείες Λειτουργίες, που θα τελεστούν για την ενίσχυση του αγώνα τους. Οι θείες λειτουργίες θα τελεστούν σε όλους τους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από 7/6/2021 έως 13/6/2021, οι εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τρία δωρεάν self test σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στην Εύβοια αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.