Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

-Από σήμερα ανοίγουν τα υπαίθρια θέατρα για να γίνονται θεατρικές παραστάσεις με μάσκες, αποστάσεις και πληρότητα στο 50%. Επόμενα στη… σειρά για άνοιγμα είναι τα γυμναστήρια, που όμως περιμένουν οδηγίες από ειδικούς και κυβέρνηση για το πως θα λειτουργήσουν.

-Στο τραπέζι στην Ευρώπη είναι η πρόταση το Πράσινο Πιστοποιητικό να παρέχεται και σε πολίτες που έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση. Ωστόσο αυτό δεν εγγυάται ότι αν ταξιδέψει κάποιος σε άλλη χώρα θα αποφύγει το τεστ ή την καραντίνα… Θα είναι στην ευχέρεια του κάθε κράτους – μέλους ξεχωριστά.

-Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού προέβησαν, οι λιμενικοί για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών. Ακινητοποίησαν το όχημα το οποίο κινούνταν ύποπτα επί του παραλιακού δρόμου στη Λιανή Άμμο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και μαχαίρι.

-Στα χέρια της αστυνομίας, έπεσε ο δράστης που εξαπάτησε ηλικιωμένη προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα. Την προσέγγισε στο σπίτι της και προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας ρεύματος της πήρε χρυσαφικά, χρήματα και εξαφανίστηκε.

-Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.