Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό!

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αμαρύνθου. Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα.

-Τραγική κατάληξη είχε το κολύμπι για μια 74χρονη έξω από τη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Αυλίδας, μια 74χρονη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

-Πανικός προκλήθηκε σε αυλή σπιτιού όταν άγνωστος μπήκε μέσα και άρχισε να αρπάζει μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να το πάρει είδηση και αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία που κατάφερε λίγο αργότερα να τον συλλάβει.

-Σημαντική ήταν η υποχώρηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια. Συνολικά 26 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Πρόκειται για 15 άντρες και 11 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 χρόνια.

Στην Εύβοια θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά τμήματα του νομού τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.