Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό!

-Αυξήθηκαν μέσα σε μία ημέρα τα κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια. Τα περισσότερα εντοπίζονται στη Χαλκίδα για άλλη μια φορά. Προβληματισμός επικρατεί στις αρχές μιας και τους τελευταίους μήνες η Ευβοϊκή πρωτεύουσα συγκεντρώνει το 80% αυτών που έχουν νοσήσει με covid 19.

-Ένας άντρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στα πόδια στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ο άτυχος άντρας ήταν μέλος πληρώματος σε πλοίο και κατά την διάρκεια εργασιών συνέβη το ατύχημα. Έρευνες γιο το συμβάν κάνει η τοπική λιμενική αρχή.

-Πέντε τάξεις σχολείων αναστέλλουν προσωρινά την λειτουργία τους, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Πρόκειται για δύο δημοτικά της Χαλκίδας, ένα νηπιαγωγείο και ένα δημοτικό στην Νότια Εύβοια. Θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 28 Μαίου.

Συνελήφθη 45χρονος Χαλκιδέος από άντρες του λιμενικού για απαγορευμένη μέθοδο αλιείας. Στο πλαίσιο περιπολίας διενεργούσε αλιεία με τη χρήση ψαροντούφεκου, απαγορευμένης μεθόδου και χωρίς να φέρει πλωτό σημαντήρα.

-Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στη Χαλκίδα. Έπεσε θύμα απατεώνα που προσποιήθηκε τεχνικό δημόσιας υπηρεσίας. Την έπεισε να του δείξει τα κοσμήματα και χωρίς να χάσει ευκαιρία, τα πήρε και εξαφανίστηκε. Έρευνες κάνουν οι αστυνομικοί που έχουν επιληφθεί την υπόθεση.

-Στην Εύβοια θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.