Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

-Τροχαίο ατύχημα είχαμε έξω από τη Χαλκίδα, κοντά στην Γλύφα Χαλκίδας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο νεαρός δικυκλιστής από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και έφυγε της πορείας του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται.

-Ένα αυτοκίνητο έβαλε στο μάτι μια γυναίκα στην περιοχή της Ιστιαίας. Το έκλεψε έξω από το σπίτι του θύματος και το πήγε σε ένα χωράφι όπου το άφησε εκεί κρυμμένο. Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε μια Ελληνίδα, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

-Μια Χαλκίδα διαφορετική που να θυμίζει Ευρωπαϊκή πόλη πρότεινε το επιμελητήριο κατά την ηλεκτρονική διαβούλευση του Δήμου Χαλκιδέων. Η πρόταση είχε να κάνει με την ισορροπημένη συνύπαρξη αυτοκινήτων, ποδηλάτων και δίκυκλων με σκοπό να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης.

-Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη ένας Έλληνας, στην περιοχή του Σχηματαρίου , από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης οχημάτων επιχείρησης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευή εκκένωσης ρεύματος (taser).

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.