Οι ειδήσεις από την Εύβοια τώρα

-Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός 2021. Με πιο πολλές επιλογές και επιδότηση που φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σε ποσοστό της τάξης του 100%, το Πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε ακόμα 300.000 Έλληνες να οργανώσουν τις διακοπές τους και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς.

-Καθημερινά εκτός Σαββάτου, θα ανοίγει και θα κλείνει η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Αυτό θα γίνει εξαιτίας της θερινής περιόδου όπου αυξάνονται οι ανάγκες της ναυσιπλοΐας.

-Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας νεαρός στην περιοχή της Λίμνης. Σε έλεγχο που του έκαναν χθες το απόγευμα βρήκαν πάνω του ναρκωτικά. Σαν αποτέλεσμα οδηγήθηκε στο τμήμα.

-Για το εργασιακό νομοσχέδιο έκανε λόγο η υφυπουργός εργασίας κατά την επίσκεψη της στη Χαλκίδα. Όπως είπε η Μαρία Συρεγγέλα, θα υπάρξει άδεια πατρότητας 14 ημερών, γονική άδεια 4 μηνών για κάθε γονέα, και ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας για γονείς παιδιών έως 12 ετών.

-Για άλλη μια φορά, δίνει τα περισσότερα κρούσματα η Χαλκίδα όσον αφορά τον κορονοϊό. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο ΕΟΔΥ έδωσε 25 νέες μολύνσεις με covid όπου το 80% είναι από την Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

-Ριζικές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στα νηπιαγωγεία. Ήδη από την νέα σχολική χρονιά, δεν θα μένει κανένα παιδί χωρίς να φοιτά στα νηπιαγωγεία όλης της χώρας. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα διδάσκονται και την αγγλική γλώσσα.

-Με κάθε τρόπο προσπαθούν να αποσπάσουν τις πιστωτικές κάρτες οι επιτήδειοι. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, βρίσκουν δεκάδες προφάσεις και ζητούν από υποψήφια θύματα να δημοσιοποιήσουν σε αυτούς τον αριθμό της κάρτας που αναγράφεται και στις δύο όψεις.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αύριο αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.