Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε 1 λεπτό

Χαλκιδέοι έπεσαν θύματα σπείρας που μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατάφερναν να αδειάζουν τους λογαριασμούς της τράπεζας. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους και τους συνέλαβε.

Τη δυνατότητα να εκδίδουν ψηφιακά το απολυτήριο ή το πτυχίο τους έχουν οι απόφοιτοι Γυμνασίων, Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων από το σχολικό έτος 2016-2017 και εξής, καθώς είναι διαθέσιμες οι σχετικές υπηρεσίες στο gov.gr.

Σε οριστική διαγραφή των νέων τμημάτων στο Πανεπιστήμιο στα Ψαχνά, προχωρά η Υπουργός Παιδείας με νομοθετική διάταξη. Πρόκειται για τα τμήματα Διαιτολογίας – Διατροφολίας και Αγροτουρισμού.

Εκλογές έχει σήμερα ο εμπορικός σύλλογος της Χαλκίδας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Θα διεξαχθούν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του κτιρίου στην Σιώκου 4. Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

“Ψηφιακή Πύλη” άνοιξε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών και των επιχειρήσεων στις υπηρεσίες της και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους μέσω του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προχώρησε στην δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης αιτημάτων πολιτών και επιχειρήσεων.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους γονείς ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2021-2022, πραγματοποιούνται με ραντεβού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέχρι αύριο στις 2 το μεσημέρι στους αντίστοιχους χώρους των Παιδικών Σταθμών.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζήτησε από την Πολιτεία, την άμεση δια ζώσης επαναλειτουργία των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης & Ξένων Γλωσσών. Το αίτημα κατέθεσε ως ακολούθως, με επιστολή του στους αρμόδιους υπουργούς ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Χαλκίδα με την θερμοκρασία σήμερα να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ηλιόλουστος θα ειναι και αύριο με το θερμόμετρο να μην σημειώνει καμμία αξιόλογη μεταβολή.