Θέλεις να κάνεις δωρεάν διακοπές στην Βόρεια Εύβοια – Αυτό πρέπει να κάνεις

Θα πρέπει να το κάνεις σήμερα και να είσαι και γρήγορος

Μιλάμε για το north evia samos pass, που άνοιξε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουνίου, και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν υποβληθεί περισσότερες από 2.000 αιτήσεις.

Με αυτό το voucher θα μπορείτε να κάνετε δωρεάν διακοπές στην Βόρεια Εύβοια μιας και σας δίνει 150 ευρώ.

Ενδεικτικό του ρυθμού αιτήσεων, είναι το γεγονός ότι στα πρώτα 45 λεπτά είχαν υποβληθεί 4.000 αιτήσεις για τη Βόρεια Εύβοια. Σε 60 λεπτά από το άνοιγμα οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τις 6.000 για τη Βόρεια Εύβοια.

Ποιοι θα κάνουν αίτηση για το north evia samos pass που δίνει δωρεάν διακοπές στην Εύβοια;

Το ότι δεν προλάβατε να κάνετε την αίτηση για το north evia samos pass, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρετε την άυλη κάρτα μιας και έχετε και άλλη ευκαιρία και μιλάμε για σήμερα.

Αυτό θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι και θα βρείτε το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr.

North Evia-Samos Pass: Aνοίγει η πλατφόρμα
EVIA SAMOS PASS GOV

Πότε και για πόσο ανοίγει το vouchers.gov.gr για την αίτηση στο north evia samos pass;

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα παραμείνει ανοιχτή για την τέταρτη φάση του προγράμματος από τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι και μέχρι να εξαντληθούν οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων τη 10η Οκτωβρίου για δωρεάν διακοπές στην Βόρεια Εύβοια.

To North Evia – Samos Pass δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια και, ως εκ τούτου, αίτηση για το North Evia – Samos Pass έχουν δικαίωμα να υποβάλουν όσοι πολίτες είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση του φορολογικού έτους 2020 και δεν είναι δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο άλλων προγραμμάτων τουρισμού.