Καθόλου ευχάριστες δεν είναι οι ειδήσεις από το μέτωπο του κορονοϊού, καθώς η κατακόρυφη αύξηση των μολύνσεων, επιβαρύνει ολοένα και πιο πολύ το σύστημα υγείας.
Ήδη, δύσκολες ώρες περνά μια 45χρονη γυναίκα από την Εύβοια. Η ίδια νοσηλεύεται στην Λαμία μιας και ήταν εύκολη η μετακίνηση της από την Βόρεια Εύβοια που κατοικούσε.
Η κατάσταση δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τα κρούσματα μετά την παρέλαση πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά. Ήδη ο Νοέμβριος παρουσιάζει περισσότερα κρούσματα!
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Το παραμυθένιο χωριό στην Εύβοια μέσα στα βουνά
Φτωχότερη η Εύβοια – Απεβίωσε ο διακεκριμένος καθηγητής Αντώνης Γραμματικός
Μωβ μέδουσες στην Εύβοια, ο πραγματικός εφιάλτης του καλοκαιριού
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

