.webp)
Έμειναν άφωνοι στην Εύβοια όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ένα πανέμορφο πλάσμα στη θάλασσα – Έχασαν τα λόγια τους και απόλαυσαν το απίθανο θέαμα
Εκεί που απολάμβαναν την ηρεμία της θάλασσας, ξαφνικά ένας απρόσμενος θόρυβος τους έκανε να γυρίσουν απότομα.
Για λίγα δευτερόλεπτα η βάρκα αναταράχτηκε και, πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ένα πανέμορφο πλάσμα αναδύθηκε στην επιφάνεια με χάρη.
Ήταν ένας αγγελιοφόρος της θάλασσας που έσκιζε τα γαλάζια νερά με χάρη και ελευθερία.
Με μια ανάσα, το πανέμορφο πλάσμα αναδύθηκε στην επιφάνεια, χορεύοντας με τον άνεμο, αφήνοντας πίσω του αφρούς σαν νότες μιας αθέατης μελωδίας.
Κι ύστερα, σαν σκιά που ανήκει μόνο στο νερό, βυθίστηκε ξανά, αφήνοντας στις καρδιές όσων το είδαν μια αίσθηση μαγείας και ονείρου.
Έμειναν άφωνοι και τα μάτια τους άνοιξαν διάπλατα από την έκπληξη, καθώς το πανέμορφο πλάσμα κολυμπούσε παιχνιδιάρικα δίπλα τους, λες και ήθελε να τους χαιρετήσει.
Το δελφίνι έκανε μερικές κυκλικές κινήσεις γύρω από τη βάρκα, ενώ εκείνοι το παρακολουθούσαν μαγεμένοι, σχεδόν ξεχνώντας να αναπνεύσουν.
Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχνούσαν ποτέ—ένα τυχαίο αλλά μαγικό δώρο της φύσης.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

